Andreas Wijks nya låt!

Tvåa på Itunes!

Back in Black

Mina naglar har nu samma färg som vädret utanför. Svart, ändå ganska snyggt (att jag inte är jättebra på att applicera de är en annan sak). Det får bli mer färg sedan när solen tittar fram igen!
K

börja träna ordentligt

Kom precis hem från en liten springtur, sprang inte lång men körde fem vändor i himlastegen också, benen är helt borta nu... De skakade som tusan förut när jag skulle strecha men nu har det övergått i stumhet, blir intressant imorgon då jag ska till gymmet. Men jag bestämt mig för att ta tag i min egna träning nu, märkte hur sjukt dåligt tränad jag är så nu är det dags att få lite rutiner innan säsongen startar. Har antagligen ändrat mig om en timma dock. 

Just nu: Fräch tjej.
Nu ska jag duscha
See you
I

Disneylåtar - så himla bra!

Så himla mysiga låtar, spolar man fram till typ 2:30 får man även höra "Zlatan-älgarana". Jag vill också vara med i en Disneyfilm!

Välkommen hem Malin!!


Ge mig sol, ge mig värme

Tjaa! 

Sitter just nu ute på min uteplats och njuter av solen! Helt amazing väder ute, och jag behöver all sol jag kan få för jag är blek som en vampyr efter den hårda vintern. Så solens strålar är välkomna att omfamna mig. Ikväll ska jag träna fotboll. Jag har ett saftigt blåmärke på låret sen matchen i söndags och det blev inte bättre efter träningen i måndags, så är lite öm och hoppas på lugn träning utan för många skador och galna tacklingar. Vi vann föresten matchen med 6-3, riktigt skönt att få vinna mådde som en kung efteråt! 

Nu ska jag sluka lite mer sol innan jag ska gå in och käka något. 

Peace out.
I

Mumma

K

VECKANS BABE!

Vecka 13:s babe är Danny från filmen Pearl Harbour, vi blev helt förälskade när vi såg filmen och vi tycker at han var solklart babematerial!
Se filmen!! Vi uppmanar "känsliga tittare" (folk med hjärtan) att göra sig berädda med näsdukar, tårarna kommer att rinna... 
Babemätaren reagerar starkt på denna bild!
I&K

Busy woman

Kom precis hem från en underbar dag i Lexby skola! Har precis blivit klar med mina två mackor och ska troligen ut på en liten joggingtur i skogen. Ska försöka få Hugo att plocka ur diskmaskinen, ett mycket svårt uppdrag - busy woman, i know. Sedan har jag inte jättemycket planerat annat än att jag och Hugo åker in till stan vid halv sex för att äta middag men mamma och pappa (tror även Wahlgrensfamiljen ska med?)
Försöker visa upp vår fantastiskt snygga klasströja...
Our future is so bright...
...we need solglasögon

Smell you later!
K

Klänningar.

Börjar tänka på vad jag ska ha på mig på supén nu... Svårt, svårare, svårast!
Gillar dessa två:
I

Easytone promenad på schemat

Sitter hemma och tar det lungt, har käkat och gjort engelskaläxan precis. Senare ska jag och klara ut och gå i våra easytones. Beach 2011 rumporna är på väg nu! ;) See you I

Fotbollsträning på G

Nice väder ute nu, och jag ska dra och träna.

Over and out! 
I

Så jäkla trött!

Verkligen jättetrött! tror det beror på hela vinter-till-sommartid-omställningen. Är helt smörig i huvudet och en annars hyfsat lätt läxa blev ett ganska stort problem. Skulle fixa mellanmål till mig själv och spillde såklart sylt på min blus, livet är allt jobbigt ibland... Nej, ska sluta klaga och faktiskt gå och lägga mig en liten stund.
Aa, var inte meningen att jag skulle se så sur ut, men är verkligen supertrött - inte min dag idag...
K

?

Jag och Isa var på Allum en sväng idag - mycket mysigt. Eventuellt kommer bilden på köpen...
I varje fall provade jag klänningen ovan, var faktiskt mycket fin. Men det som var hakan är den att den kanske inte riktigt känns som en supéklänning... Aja, får suga på karamellen.
(Btw vad f*n hände med solen och våren??)
K

Shop until you drop...

Har spenderat hela förmiddagen på shopping med Klara, helt underbart! Vi fick med oss några nya grejor hem.
Detta är helgens shopping:
Bikiniöverdel Lindex 149:-
Ökenstövlar Eurosko 399:-
Jeansshorts H&M 249:-

I

Så vare klippt

Före:
Efter:
Vet inte hur bra det syns hur slitet mitt hår var innan... Hade ju egentligen bestämt mig för att låta det vara långt och slitet nu till sommaren, men väl klippt känns det faktiskt ganska bra. Dock är det inte riktigt lika kort som det ser ut på bilden, håret la sig konstigt + att frisören locka det igår vilket även sitter kvar en del idag.
K

Earth hour!

Nu är det snart dags för earth hour, jag är med! Har släck ner allt och dragit ur sladdar. Bara jag, datorn och stearinljus.
Right now, In the darkness with a little bit of light:
I

Lördag.

Hejsan!
Grymt mysig kväll igår som ni såg i det förra inlägget. Me like! Idag har jag städdag, mitt rum var ett bombnedslag, sjukligt stökig saker precis över allt mesta dels kläder. Senare tänkte jag rensa min gaderob när jag ändå är i farten och även gå ut i det vackra väder!

I


Pearl Harbour

Jag och Isa myste här igår! Kollade på Peal Harbour, premiär för mig (Isa hade sett den typ en eller två gånger innan). En riktigt bra film! Både jag och Isa fällde en tår i slutet.. Jag brukar annars undvika sorgliga filmer, men denna är verkligen ett måste för er som inte har sett den!
Se!
Vi var på Ica innan filmen igår, grymt mogen shopping!
Kolla moroten...
K

Hur hurtig är inte jag?

Klockan 12 ska jag möta upp kusin och faster för en härlig shoppingdag. Hade ställt klockan på 10.00 för att ändå kunna ta det hyfsat lungt och ändå få sova ut. Jag vaknar och tänker att klockan är typ 9.30, kollar på klockan och där står det 7.29, försöker somna om i ungefär 10 minuter men lyckas inte. Så jag bestämmer mig för att ta en joggingsväng, att gå upp halv 8 på en lördag och gå ut och springa, det är hurtigt!
Nöjd och nyduschad!
K

Skulle inte säga nej till

ett par Ray Ban Wayfarer!
K

Så sant

A successful man is one who makes more money than his wife can spend...

Simple

Perfektion

Just nu, ska och träna.

Drar och tränar nu! Har sjuk träningsvärk, men riktiga krigare tränar bort träningsvärk!

Over and out
I

Unikum, ett monster eller självförtroendeboost?

Hej! 

Sitter hemma i mitt kök och skriver i unikum, det känns så himla konstigt att sitta och bedömma sig själv.
Unikum är antingen ett grymt pepp-talk med sig själv eller en nerbrytande självförtroendesbakterie. Kan vara båda delarna, ena sekunden tror man att man kan allt, helt övertygad om att man är ett geni och tycker att bara en dum person skulle ha svårt att se alla brilljans man äger, samtidigt som: "Jag är princip en fullfjädrad person, finns det något pris för smarthet borde det vara mitt, finns det något jag inte kan? President Isa..." rullar igenom huvudet med stora bokstäver.
Nästa sekund känner man sig som världens osmartaste blondin, och tänker hur kommer jag lyckas i livet?! Jag kommer bli fast med en tonåringshjärna i resten av livet för det går inte in mer kunskap. Dessutom är jag ganska talanglös, den kreativa hjärnhalvan står oftast på stand-by, med en stor skylt blinckandes där det står: Varning, får ej användas fara för dig själv och andra i närheten. Inte den smartaste och inga dolda talanger, hur ska detta gå flickalilla? 

Jag brukar dock satsa på den första delen och tänka "Jag är störst, bäst och vackrast." Men även en Zlatan kan ha sina dalar och då smyger den lilla bakterien in i systemet och försöker trycka ner en. Då måste man snabbt påminna sig själv om att man är värd sina betyg, och jag har kämpat för dom och jag har förtjänat dom! Jag är grym på det mesta jag håller på med. Stolt som tuppen!

Nu ska jag återgå till bedömningen, jag fick en ny självförtroendeboost! Gäller att skriva så mycket som möjligt nu. 

See you!         


Kom ihåg, var stolt som tuppen! Ta ingen skit! Om ni inte förtjänar det... ;)

En skönt trött tjej.

Hallå! 

Tisdag idag har varit en lugn dag, vilket de flesta dagarna är nu för tiden. Fick dock reda på att mitt spanska prov inte gick så bra men det visste jag redan, jag är lite besviken endå vet att jag kan bättre. Men vad gör det om tio år? Nada! Bara att gå vidare med mer erfarenhet och fortsätt kämpa och göra mitt bästa! Det löser sig! Nu sitter jag och lyssnar på riktigt avslappnade musik och bara tar det lugn, ingen ansträning så lång ögat kan nå. (förutom så fort jag ska resa mig, har grym täningsvärk!! Ser ut som att jag har genomlidit två höftoperationer och har kissat ner mig när jag tar mig fram, vackert!)

Jag är faktiskt ganska trött, men skönt trött. Glad men ändå typ helt uttömd på energi. Sitter och funderar i allmänhet. Relativt skönt.

Här har ni två rejält charmiga bilder som togs för ett tag sedan. 


I


Movietime

Mycket Robert Pattinson nu, menmen...
Video 1: Isa, vi borde se den när den kommer ut! :)
Video 2: Typ samma som ettan fast mycket finare...

H&M!!

H&M-tidningen kom idag!!! Unikum får vänta för nu ska jag sätta mig med en penna och denna fantastiska tidning och se vad jag vill ha och sedan lägga upp en plan för hur jag ska nå dit! 

See you! 

I

Överträffa mig själv...

...med sallad till mellanmål, asså shiet!
K

Gainomax Blåbär...

...får 3 av 5 i betyg. Hyffsad.

Veckans babe!

Veckans Babe är Alex Pettyfer! Han är just nu bioaktuell i två filmer I Am Number Four (Isa har sett den, en Sci-fi-film, men han var snygg) och Beastly! Han är endast 20 år(snart 21) och brännhet! En riktigt babe.

Ojojoj... Vi ser fram emot att se mer av denna killen! 

See you
I&K


Kvar till sommarlovet...

80 dagar, 8 timmar, 10 minuter och 8 sekunder.

Soft låt med RPatz!

Goaste låten, Robert Pattinson sjunger Never Think, låten är med i Twillight filmen.
Jättelångt intro, men riktigt skön låt att bara ta det lungt till/bakgrunds musik. 

I

Miniweekend!

Sitter i blien på väg hem från en miniweekend i Sunne med längdåkning. Det har varit helt underbart väder, sol!! Igår var skidåkningen grym, kände mig som C.Kalla, kände mig stark. Idag var det mer Isa 6år som var ute och åkte, hett temprament, lätt irriterad och mycket att klaga på. Men det var härligt ändå, alltid en go känsla efter när man är klar! 

See you!
I

Ut på joggingbanan


Converse

Tack Moster med familj!!
K

Sängen nästa

‎3 easiest ways to die:
1. have a cigarette daily
you will die 10 years earlier.
2.Drink alcohol daily.
you will die 30 years earlier.
3. Love someone who doesn't love you back.
you will die daily.

Nej, jag är ingen djup person som kommer på massa sorgliga texter, men såg den här och ändå ganska fin (eller aa, kanske inte fin, mer finsorglig...)
Sweet dreams!

Pics from yesterday

Mys från igårkväll med Isa, Klara och Maja.

Snyggt från BikBok


K&I going to the shop for B&J


Twillight... lite efter dock

Heej! 

Idag har jag haft en pluggfri-dag, inga läxor, inga prov det kallas fritid! Så jag tänkte bara ta det lungt, har börjat läsa den första twillight boken (lite efter? jag vet), det är den tjockaste boken jag någonsin på börjat och jag hade faktiskt tänkt att avsluta den också. Men jag blev så indragen i den så jag bestämde mig för att kolla på den första filmen, så det kommer vara min plan för de nästa 117 minuterna. Ska lyxa till det lite och gå och hämta mina frukt och bär packet i frysen och mums i mig under tiden. 

Over and out

I

Träning

Ska iväg och träna om en liten stund, ska bara packa väskan och vänta på att Sofia ska komma förbi...
Ses!
(Kan ju även meddela att spanskaprovet idag gick sjukt dåligt..)

smoothie

Vaniljyoghurt + bär
In tha mixer
Tadaa!
Dagens mellanmål, perfa!
K

Favvo

Favoritserien drar igång idag!

Greys Anatomy! Klockan 9 på kanal5, missa inte!
K

Español.

Hola, comó estás? 
Si, hablo español. 
Jag pluggar spanska inför provet imorgon. hade prov idag också i fysik, det kändes helt ok, var svårare än förväntat dock. Tillbaka till spanska! - Vuelta al español!
Just nu:
Adiós amigos!
I

Såg senaste inlägget...

...Tack finaste Isa!! :D
Glömde visa upp en av de viktigaste presenterna från Isa igår...
Finaste bilden på mig och Isa, inramad!! ;D
Nej, nu får jag skärpa mig, öppnade ju datorn för att plugga spanskaglosor...
K

KLARA FYLLER ÅR!!!

Vad är jag för kompis egentligen...? 

GRATTIS BÄSTA, SNYGGASTE, GOASTE, SNÄLLASTE, ROLIGASTE, VACKRASTE KLARA !!!!! (I efterskott, fyllde den 15)
16 år nu, detta kommer bli ett bra år mycket kommer att hända! Min bästaste kompis

Vilken Babe!! Hellner come here! Kram på dej tjej! Tack för att du är så go!

I

Har så himla fina vänner...

Tack min finaste Isa!! <3 (skulle kommit upp förut men hann inte innan vi skulle ut och käka..)


En jättefin berlock från "Pearls for girls" med texten "Lev idag", så jag inte glömmer bort att leva ;).

+ massa fräscha "mini-spa"-grejer, så nu ska vi någon kväll ha en äkta myskväll med mat, godis, ansiktsmask och en riktigt bra film!
Tack igen Isa, är typ såhäääär glad för de fina grejerna!! <3
K

Tack snälla Linda!!

Så himla fint!
K

VECKANS BABE!

Veckans babe är Eric Saade! Vinnare av årets Melodifestival och så sjukt snygg! It's perfection!

Äkta Babe-material. 

See you 
I&K

Pluggar...

Har pluggat länge nu, läst igenom lite olika grejer i böckerna och svarat på alla insuderingsfrågor på internet. Nu har jag tänkt ta mig ut på en joggingtur för att få utlopp för allt stillasittande. Har i varje fall skrivit sju handskrivna sidor, fram- och baksida så min hand värker lite. Ska bli skönt med lite frisk luft...
Fint - jag vet!
K

Nya godbitar från H&M

H&M har fått in massa smargrejrer, fan vad sugen man blir på sommar och sol...
Sitter med en egen godbit nu - Marabou!
K

20 minuter

Grattis Isa du lyckades vara i skolan i 20 minuter... 20 minuter sen mådde jag för dåligt och det var bara att gå hem. Så nu ligger jag i min säng igen har precis sovit i några timmar, jag har drömt om Disney dags och att jag sjöng arabiska natt och Piff och Puff sången. Ska försöka läsa fysikboken och sen kanske kolla lite tv. Jag ska även försöka ta mig ut och gå, tänkte att lite frisk luft skulle rensa ut sikten jag gå och drar på. Det är min planer för denna fredagen, inte riktigt vad jag hade hoppats på... 

Hejdå...

I

En dag...

Dö huvudvärk, DÖ! 

Idag har tv:n varit min närmaste och bästa kompis vi har hängt tillsammans hela dagen och kommuniserat via tvserien Chuck, (helt grym by the way) Vi hade lite trubbel ett tag jag och tv:n asså då jag umgicks lite med Ipaden, men jag förstod tv:n och dens upprörda känslor så jag sa förlåt och visade min ledsamhet med att nörda lite mer Chuck... Vi åt lunch tillsammans också, knäckemackor riktigt mumsig! Vi var på ett ställe som kallas soffan, underbart skönt, rekomenderas! Jag har faktiskt träffat Herr fysik och fröken spanska idag också en lite stund imorses men de två kan bli lite tråkiga ibland, de ska hela tiden försöka berätta något nytt man inte förstår eller upprepa jättetråkiga saker som har blivit uttjatade för länge sedan... Imon får vi se vad som händer beror på dagsläget.

(Jag behöver träffa lite människor)

Hej då.
I

Kvällstips!

Playa del Sol!
Otroligt rolig serie, kan dock hända att man måte kolla på ett par avsnitt för att fatta grejen. Men rekomenderar starkt!
Första delen av första avsnittet!
K

Veckans (sena) Babe!

Marcus Hellner!
Mycket fin insats i VM!. Åker inte bara som en pärla utan ser ut som en också!!
(Trodde jag hade lagt upp detta i tisdags, men det hade jag tydligen inte. Så ni får fyra dagar med denna pärla innan nästa kommer upp nästa vecka.)
K&I

Hälsan kommer alltid i första hand

Jag och min bästa vän för tillfället - Oboy! ;)
Gud vad deprimerad man blir av det här skitvädret, längtar verkligen till soliga vårdagar nu...

Sjuk!

Hej!

Jag ogillar att vara sjuk! Jag blev typ matförgiftad igår, det var antagligen någonting jag åt eller något annat blev i alla fall sjuk igår i skolan, fick grymma smärtor i magen och mådde skit. När jag sedan kom hem blev det bara sämre, vi behöver inte gå in på några detaljer. Så idag har jag legat hemma i soffan hela dagen helt utmattad med fet huvudvärk helt tömd på energi efter en relativt sömnlös natt. Men annars är det okej ska kolla lite mer tv och uppdatera facebook för typ trehundra sjuttielfte gången. Ska antagligen kolla Milan vs. Tottenham lite senare.
Ett riktigt muntert inlägg men det är faktiskt inte så farlig, jag lever!
Vi hörs 

I


Men shit

(haha, jag vet inte om man får lägga ut sådant hät, men ni får väl säga till mig om ni vill att jag ska ta bort den.)
Jag hittade videon! Herre Gud vad små ni var! Kände typ inte igen er, nä, så farligt var det inte men ändå otroligt stor skillnad. Haha, otroligt kul att den fanns kvar!

Old Pics

Ganska härliga bilder va, från sjuan! Som jag minns det var det en otroligt härlig dag och om jag inte minns fel finns det även ett videoklipp där Rasmus proväter ett "färskt" ostron, haha. 
(Ännu en gång från Linas gamla blogg, även hon som är forograf ;) )

Ifall ni ville veta...

...så bev detta mina slutgiltiga gymnasiumval:
1. Donner
2. Rudebeck
3. Polhem
4. Hulebäck
Fattig bild - jag vet ;). Men om man enbart skulle ha loggan var bilderna typ såhääär små...
K

Äntligen klar...

...med teknikhelvetet!
Nä, jag är inte så arg som jag låter. Eller jag är inte alls arg men man kunde ju önskat att man fått lite tydligare order om vad som ska göras. Blir himla trött på otydliga lärare, men nu är det i varje fall klart! Efter träning och plugg känner jag mig faktiskt himla duktig och tror jag ska belöna mig själv med ett How I met your mother - avsnitt.
Me and my best friend.
Over and out

Hade inte sagt nej till

Mod. 119, CHILLI

Veckans babe!


Marcus Hellner!
Mycket fin insats i VM och åker inte bara som en pärla utan ser ut som en också!
K&I

Dagens babe!

Idag har vi faktiskt en dagens babe!! Och det är Shenyar, han fyller 16 år idag! Grattis!!



Kolla in blicken bara! 

I&K

Längesedan...

...ett tummen upp/ tummen ner-inlägg. Här kommer i varje fall ett..
Min atletiska sida den här veckan!
Två judopass
Tre löprundor
Ett besök på sportlife
En långpromenad (med Isa)
(20 minuter vattengympa + tre gympalektioner)
Inte illa va...
Har inte varit lika effektiv gällande denna veckas SO-pluggande...
Sweet dreams!
K

SOL!

Hejhej! 

Nu är snart denna söndagen över, idag har jag varit ute och gått med min underbara vän Klara, vi hade våra easytones, jag kände verkligen hur allt bara tränades och blev tightare för varje steg! Härligt, dessutom var det helt underbart väder idag!! VÅR! Det var sol och blå himmel och inte farligt kallt. Totaly Awsome! Sen kom jag hem gjorde lite skolarbeten kollade skidor (Synd att det inte räckte hela vägen för svenskarn) åkte senare vidare till ett 1-års kalas för min lilla kusin och gudson, mycket trevligt. Och nu sitter jag här och tar det lungt, njuter av ledigheten. Imorgon har jag dock sovmorgon så det är inte jättesynd om mig.  

Igår hade jag en go dag, spelade först match(som vi förlorade med 3-4) sen kom jag hem lagade mat till mig själv, caesar sallad med kykling. Kände mig grymt stark när jag gjorde det, kändes som at jag var redo för allt som skulle vänta mig i vuxen livet. Det blev dessutom riktigt gott! Senare samma kväll drog jag till Klara där vi checkade Melodifestivalen och typ två filmer. Mysigt var det och det bjöd på mycket. Både dipp, skratt och framtids planer...

Bjuder på 2 bilder ifårn min USA resa, dessa två är från Grand Canyon.
Coolt
Sheet, vågat! 

Jag vet att jag har sagt att jag ska lägga ut bilderna från Usa men ibland är jag en motivation handikappad person(lat) så jag har inte riktigt fåt det gjort... Men ska försöka får lite självdisciplin och se till att göra det! 

Over and out!
I


Igår, Lördag

Hallå!
Glömde av att blogga igår. Men kan ju berätta lite vad jag hade för mig ändå. Började såklart med att följa damernas tre-mil, imponerad av norskan Therese Johaug. Bestämde mig sedan för att ta en joggingtur + fixa mitt stökiga rum...
Snygg pose.. Jag är verkligen jättedålig på att ta sådana här "spegelbilder". Försökte få med huvudet men det vara nära på ett omöjligt uppdrag. Kankse dock var tur med tanke på att bilden är tagen efter rundan och att jag inte ser ut som den fräschaste.
Sedan tog jag tag i det här...
Nu - tagga herrarnas 5-mil!!
K

Dana cup 2010

I

Match idag

Idag är det match mot Sävedalen, ett intressant möte eftersom det är en av klubbarna som jag funderar att gå till om det inte löser sig i mitt lag. Jag är dock grymt seg just nu så jag hoppas att jag kommer igång snart.
"Get your head in the game"
Ikväll tänkte jag hitta på något med Klara! :)  får se vad denna kvällen har att bjuda på för oss två. 

Skriver ett inlägg senare idag med mer update med vad som hänt och vad som kommer att hända... 

Over and out 
I

ännu en charmig bild..

Från sjuan tror jag..

Kolla vad jag hittade...

Bilder från förra året, eller det nog ett och ett halvt år sedan..
Mycket charmig..
Tror dock denna är två och ett halvt år sedan
Sicka skills man hade!

Hittade en charmig bild på Isa också!
Allt detta hittade jag på Linas förra blogg. Vad kan man då sammanfatta av detta lilla colage? Jag skulle vilja säga att jag inte gör mig jättebra på bild, något som dock kanske var bevisat innan!
Ha en god natt!
K

Tagga klockan 12.00 imorgon!

Imorgon klcokan 12.00 är det damer 3-milen! Se till att inte missa detta nu, "ett litet steg för människan - ett stort glid för längdsligheten". Shit, kände att jag verkligen fick till det där.. -.-
Precis som Isa skrev var vi grymma på gymmet idag. Sedan jag kom hem har jag käkat och hjälpt till här hemma (Hugo har kalas/party). Nu ska de kolla på "Vampyrer suger", funderar på om jag ska göra dem sällskap. Har hört att denna film är något extremt bra, ett hav av känslor och verkligen en mening. Haha, nej nu ska jag jag inte vara sådan, utan jag ska gå in med öppet sinne.
Verkligen ett flöde av vackra bilder här på bloggen... Tummen upp för morgondagen!
Go Kalla!

Fil&flingor på en Fredag?!

Tjaaa!
Kom hem från gymmet för en stund sedan. Har självklart varit där med Klara! Vi körde stenhårt som alltid! 
Just nu sitter jag och äter mackor och fil&flingor, jag vet på en fredag! Men så kan det bli ibland (ska få riktig mat senare, ta det lungt jag kommer inte att svälta). Men jag fick ett litet mentalt breakdown när jag märkte att det inte var någon hemma när jag kom hem, jag hade för väntat mig en fet middag som bara stod och väntade på mig. Men nehe, när jag sedan ringde min föräldrar och undrade var i hela friden de hade tagit vägen, så hade hurtigbullarna gått ut och gått! Det är ju väldigt trevligt egentligen men i det läget kändes det som att jag skulle svälta ihjäl och bli lämnad ensam kvar föralltid. Jag tänkte för mig själv: Här har jag varit och tränat, tränat! Och min träning är inte bara för mig utan jag tränar för att bli snygg och fit vilket kommer göra att jag kommer få ett grymt jobb, gifta mig med en stadig, snygg och rik man och dränkas i en fet plånbok! Detta kommer att göra att jag kan ta hand om min kära älskade föräldrar när de blir lite äldre och lite senilare... Och här blir jag lämnad ensam på en fredagkväll, och får äta fil och flingor! Är det här tacken?! 

Jag kan summera hela händelsen med att när jag behöver mat så blir jag lite ur balans om vi säger så. Tips till alla som vill umgås med mig en längre tid, se till att jag alltid är mätt och belåten så kommer det bli en mycket trevligare vistelse för oss båda!

Men nu är i alla fall mi padres hemma igen och står och lagar mat, underbar Italienskmat och jag är människa igen! Älskar er kära mamma och pappa! (även när jag är hungrig)

I    


Kvällsupdate

Hallå!
Träningen var typ såhääär seg, var hur otagg som helst, vi brukar dock ha en ganska peppande tränare på torsdagar, tänkte att det skulle hjälpa. Idag hade vi istället en kille i 25-årsåldern som var lika otagg som jag så det blev inte så jättelyckat.
Jag och Sofia tog en sväng förbi Hemköp innan vi tog vagnen + tåget hem. Det blev storshopping, en Gainomax (choklad såklart). Kom även på att jag är i stort behov av nya "pärlörhängen", bara så att ni vet.
För att sammanfatta min kväll:
Som sagt, bara så att ni vet alla intressanta delar i mitt liv, God natt!
K

Go Sverige!

Mycket fin insats Sverige!!
Gud vad misslyckad första bilden blev (haha,för andra blev ju jättebra), men man kan ju inte lyckas varje gång ;)

Klara och Isa

Ja, jag och Klara har hunnit åstakommit mycket i våra liv. Bilden är från OS 2008. Sjukt rolig resa asså, vi gick loss riktigt där på kvällen, Hellner körde sjukt goa moves på dansgolvet, underbar kille asså!
(Vi skulle börjat i skidor...-.-) 

I

Blaaaaaaaa

Som Isa, måste jag säga att mina senaste inlägg är väldigt inspererande...
Matte har tagit upp all min tid idag, så jag hoppas att det ger något imorgon.
Tänkte i varje fall lite på skidåkningen och hur jäkla kraftfull Marit Björgen, när man ser den här bilden kan man förstå vart kraften kommer ifrån...


K

intressant inlägg? Självklart!

Hellu! 

Jag kan bara säga förlåt, förlåt för att jag bara har skrivit tråkiga och deppiga "Jag pluggar"-inlägg. Skärpning Isa! Men det är faktiskt plugg mina dagar består av just nu, fast jag kan säga att det händer mycket kul i min vardag också, små ljusa stunder här och där med sköna kommentarer och humor. Asså humor i vardagen är underbar! Asså random-grejer som händer som är så fruktansvärt roliga i just det läget. Det kan underhålla en en heldag. Det är i alla fall onsdag idag, relativt snart fredag. Tänkte bara ta tio sekunder ur mitt liv och bara säga grattis till damerna i skid-VM som idag tog hem sprintstaffeten. 

Ska snart dra till sportlife och köra spinning, blir skönt att träna! 

See you
I

Bild från i somras

God natt!

Bild från i somras...
K

My hero

Marcus Hellner!
Såg ni loppet idag? Såg det delvis men har förstått att vallateamet har gjort bort sig igen. Men, men stafett imorgon och nya tag! ;)
Skulle tränat idag, men jag kände att skolan fick gå före, har matte, engelska och SO som behövdes göras. Har dock enbart gjort SO och engelska idag så får det bli matte för hela slanten imorgon.
Så ligger det till..
K

Plugg...

Geometri är inte min största passion, i alla fall inte i nu läget. Jag är fruktansvärt trött efter att ha suttit och pluggat matte enda sen jag kom hem. Så just nu har jag gett mig själv ett break, så jag passar på att bara sitta och inte göra något förutom att låta min hjärna vila och drömma mig bort samtidigt som jag lyssnar på musik som skulle bli grym filmmusik, kan verkligen se det framför mig när låten spelas upp och vad som händer i filmen. Det är mindre än 3 månader och 10 dagar kvar till vi går på sommarlov, sjuuukt! Inte mycket kvar av 9:an nu asså, men när man se att det är -0,6 grader ute så känns det som att sommaren är ganska lång ifrån endå. Nu måste jag gå tillbaka in i mattematikensvärld och fortsätta jobba när jag är klar ska jag belöna mig själv med TV!! 

Byee
I

RSS 2.0